23 травня Катерина Зарембо доєднається до онлайн-обговорення російської війни в Україні в Лондонській школі економіки

Серія дискусій DINAM Ukraine Лондонської школи економіки, організована Марією Золкіною, українською дослідницею та політичною аналітикинею, анонсувала першу подію, присвячену обговорення російської війни в Україні. 

17.05.2023

Катерина Зарембо оголосила офлайн презентації книги “Схід українського сонця”

Перший етап офлайн презентацій нової книги відбудеться у 5-ьох містах України та столиці Польщі. Катерина Зарембо розповіла деталі проведення презентацій та їх модераторок/модераторів.

27.02.2023

Катерина Зарембо видала книгу про український Донбас «Схід українського сонця. Історії Донеччини та Луганщини початку ХХІ століття»

У грудні 2022 року світ вперше побачила нова книга-дослідження Катерини Зарембо про український Донбас спільно із видавництвом “Човен” та за сприяння Харківського офісу Фонду Конрада Аденауера в Україні.

30.01.2023

Громадянський активізм проти геополітики: Кейс України

Катерина Зарембо представила нову роботу про українське громадянське суспільство для Carnegie Europe за редакції Річарда Янґса. Презентація роботи відбулася 5 грудня, у Міжнародний день волонтера, що Катерина Зарембо називає символічною датою для виходу статті.

06.12.2022

19 листопада 2022 року Катерина Зарембо взяла участь в конференції “Війна та майбутнє України” в університеті Оксфорд

Коледж Св. Антонія Оксфордського університету організвува дводенну конференцію про війну та майбутнє України, як майданчик для дискусії українських науковиць(-ів) та представниць(-ів) український студій . Конференція проходила 18-19 листопада у офлайн та онлайн форматі.

30.11.2022